Izmena režima saobraćaja u Poenkareovoj ulici

Izvor: Blic, 11.Mar.2013, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena režima saobraćaja u Poenkareovoj ulici

Radovi na zameni ležišta na prilaznoj konstrukciji Pančevačkog mosta, na stubovima mosta koji se nalaze u Poenkareovoj ulici, počinju sutra i trajaće naredna dva meseca.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvoren deo Poenkareove ulice od železničke stanice „Pančevački most” do Bulevara despota Stefana.

Iz ovog javnog preduzeća mole sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << brzinu kretanja postojećim uslovima, kao i da povedu računa o bezbednosti radnika na putu.

Povezane vesti: Saobraćaj pojačan na Pančevačkom mostu Gužve u Bulevaru despota Stefana i na Bogosloviji zbog radova na Pančevačkom mostu Kolaps u Bulevaru despota Stefana zbog radova na Pančevačkom mostu Izmenjen režim saobraćaja u Bulevaru despota Stefana Saobraćaj pojačan na Pančevačkom mostu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.