Izbor novog Poverenika: Zašto kasni i šta da očekujemo

Izvor: Danas, 01.Jul.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbor novog Poverenika: Zašto kasni i šta da očekujemo

BBCIzbor Poverenika utvrđen je Zakonom o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja Sedam meseci tišine, sedam dana galame. Tako se ukratko može opisati proces izbora novog Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti koji je započet 14. juna. Skoro sedam meseci od kada je prestao mandat Rodoljubu Šabiću, skupštinski Odbor za […] Članak Izbor novog Poverenika: Zašto kasni i šta da očekujemo se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Izbor novog Poverenika: Zašto kasni i šta da očekujemo

Izvor: B92, 01.Jul.2019

Mesecima nakon što je istekao mandat Rodoljubu Šabiću, skupštinski odbor trebalo bi da raspravlja o kandidatima za poverenika.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.