Iz Turske se danas Turkiš erlajnsom vraća 50 srpskih turista

Izvor: Press, 06.Jun.2013, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Turske se danas Turkiš erlajnsom vraća 50 srpskih turista

Podsetimo, avio-prevoznik Skaj erlajns, s kojim je realizovan let u Tursku, objavio je bankrot, pa srpski turisti nisu imali način da se vrate, ali je resor za turizam Ministarstva finansija i privrede našao rešenje.
 Turkiš erlajnz će takođe danas iz Beograda do Turske prevesti 140 putnika iste turističke agencije.
Ministarstvo finansija i privrede je juče održalo redovan sastanak sa Ministarstvom saobraćaja i Direktoratom civilnog vazduhoplovstva na kojem je, između ostalog, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bilo reci i o novonastaloj situaciji sa avio kompanijom Skaj erlajns, koja je obustavila letove, ne samo u Srbiji, već i na drugim destinacijama, uključujući i EU.
Pored prve grupe turista iz Srbije svoje aranžmane u Turskoj će, po unapred ugovorenom planu, realizovati i svi ostali građani, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.