Izvor: Nezavisne Novine, 17.Dec.2012, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena dva istražioca Poreske uprave RS

BANJALUKA - Dva istražioca Poreske uprave Republike Srpske uhapšena su danas u nastavku akcije "Proljeće" zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo zloupotrebe službenog položaja u vezi sa krivičnim djelom primanja mita, rekla je Srni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske Mirna Šoja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istražioci Poreske uprave RS uhapšeni zbog mita

Izvor: Blic, 17.Dec.2012

BANJALUKA – U Bijeljini i Doboju danas popodne uhapšeni su B. S. i N. D., istražioci Poreske uprave RS. U MUP-u RS je potvrđeno da su oni uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivično delo zloupotrebe službenog položaja u vezi sa krivičnim delom primanja mita..Jedan od njih, kako saznajemo,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.