Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2023, 15:30

Isporuke ruskog gasa Kini premašiće planiranih 22 milijarde kubnih metara 2023. godine

Rusija i Kina razgovarale su o pitanju snabdevanja gasom na sastanku međuvladine komisije za energetiku i zaključili da će izvoz tog energenta preko gasovoda "Snaga Sibira" do kraja godine premašiti 22 milijarde kubnih metara prirodnog gasa predviđenih ugovorom, rekao je potpredsednik Vlade Rusije Aleksandar Novak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija i Kina razgovarale o izvozu gasa: Isporuke će premašiti planiranih 22 milijarde

Izvor: 24sedam.rs, 17.Dec.2023

Prethodno je ruska kompanija Gasprom objavila da je od sredine novembra značajno povećala isporuke gasa Kini

Nastavak na 24sedam.rs...

Isporuke ruskog gasa Kini premašiće planiranih 22 milijarde kubnih metara

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2023, 09:22

Rusija i Kina razgovarale su o pitanju snabdjevanja gasom na sastanku međuvladine komisije za energetiku i zaključili da će izvoz tog energenta preko gasovoda "Snaga Sibira" do kraja godine premašiti 22 milijarde kubnih metara prirodnog gasa predviđenih ugovorom, rekao je potpredsjednik Vlade ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.