Iran spreman za razgovore sa Amerikom i ima samo JEDAN USLOV ZA DIJALOG!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2019, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iran spreman za razgovore sa Amerikom i ima samo JEDAN USLOV ZA DIJALOG!

Rohani poslao jasnu poruku Trampu

Iran je spreman da razgovara sa Sjedinjenim Američkim Državama ako Vašington ukine sankcije i vrati se nuklearnom sporazumu iz 2015. godine, poručio je danas iranski predsednik Hasan Rohani.

- Uvek smo verovali u razgovore...ako ukinu sankcije, okončaju nametnuti ekonomski pritisak i vrate se sporazumu, spremni smo da razgovaramo sa Amerikom danas, odmah sad i bilo gde - rekao je Rohani.

Između Teherana i Vašingtona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porasle su tenzije nakon što se američki predsednik Donald Tramp prošle godine povukao iz nuklearnog sporazuma Irana i šest svetskih sila i ponovo uveo sankcije toj zemlji koje su, prema sporazumu, bile ukinute.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.