Interpol zamrzao poternicu za Tačijem

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interpol "zamrzao" poternicu za Tačijem

Bezbednosne službe BiH su iz sedišta Interpola u petak dobile informaciju da je stornirana poternica za predsednikom samoproglašenog Kosova Hašimom Tačijem, rekao je u ponedeljak ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić.

Interpol je stornirao međunarodnu poternicu za Tačijem da bi on mogao da tokom vikenda boravi u Sarajevu na Samitu 100 lidera "Brdo-Brioni", na kojem je učestvovao i predsednik Srbije Tomislav Nikolić ali mu Tačijevo prisustvo nije smetalo.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />Mektić je naveo da ne postoji mogućnost da BiH da neku vrstu imuniteta osobi za kojom je raspisana međunarodna poternica.

Mektić je novinarima u Sarajevu rekao da bi, u slučaju da je poternica bila validna, bezbednosne agencije u BiH postupile po njoj, prenela je Fena.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.