Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2016, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indija: Petnaestogodišnja djevojčica silovana i zapaljena

NJU DELHI - Indijska policija saopštila je da se 15-godišnja djevojčica bori za život nakon što ju je komšija navodno silovao a potom zapalio na terasi njene kuće. Ovaj stravičan čin dogodio se u ponedjeljak u Nodiji, predgrađu Nju Delhija.

Djevojčica je pretrpila teške opekotine po tijelu i njeno stanje je kritično“, rekli su policijski zvaničnici Hinhui.

„Muškarac je kažnjavan za nekoliko prekršaja, uključujući silovanje, pokušaj ubistva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << zlostavljanje maloljetnika... Djevojčica je u svojoj izjavi rekla da je silovana i zapaljena od čovjeka koji ju je uhodio u proteklih nekoliko mjeseci“, navela je policija.

Posljednji slučaj samo je jedan od prijavljenih slučajeva seksualnog zlostavljanja žena u Indiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Preminula Indijka koju je napadač silovao, pa zapalio

Izvor: Blic, 09.Mar.2016, 09:00

Indijska policija saopštila je danas da je 15-godišnja Indijka koja je ove nedelje silovana a potom ju je napadač zapalio, preminula u bolnici u Nju Delhiju gde je primljena zbog teških opekotina...Policija u indijskoj saveznoj državi Utar Pradeš navela je da je Jadram Sing rano jutros podlegla...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.