IZVEŠTAJ HITNE POMOĆI Dvoje povređeno u saobraćajci, mladić pao sa zip lajna

Izvor: Blic, 10.Jul.2017, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZVEŠTAJ HITNE POMOĆI Dvoje povređeno u saobraćajci, mladić pao sa 'zip lajna'

Muškarac (33) i devojka (28) godina lakše su povređeni na obilaznom putu od Pupinovog mosta prema Zrenjaninskom putu u saobraćajnom udesu koja se dogodio u 22.30 sati, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

To je jedina saobraćajna nesreća koja je sinoć ostavila povređene.

Prethodno je jedan mladić, starosti 22 godine, teško povređen prilikom spuštanja "zip lajnom" na Adi Ciganliji. Nesreća se dogodila oko 19 časova, a kako navodi Macura, mladić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je pao sa visine, verovatno jer je bio loše vezan prilikom spusta. Prevezen je u Urgentni centar.

U toku noći, javljali su se svi hronični bolesnici, a hitna je od 136 intervencija, 24 imala na javnom mestu.

Hitna pomoć juče je imala 118 intervencija, od kojih 31 na javnom mestu. Dogodilo se i šest saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo težih povreda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.