ISPOVEST DEČAKA Tetka ga je tužila zbog ZAGRLJAJA, ali on je i dalje voli

Izvor: Blic, 16.Okt.2015, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST DEČAKA Tetka ga je tužila zbog ZAGRLJAJA, ali on je i dalje voli

Dečak kojeg je tužila rođena tetka jer joj je slomio zglob zagrlivši je, progovorio je prvi put nakon tužbe navodeći da ona “nije najgora tetka na svetu kako svi misle”. Dženifer Konel (54) je slomila zglob kada joj je nećak Šon Tarala skočio u krilo na proslavi njegovog osmog rođendana u Vestportu u Konektikatu 2011. godine.

Tetka je potom tužila nećaka tražeći 127.000 dolara odšete, ali je sud u četvrtak odlučio da odbaci njenu tužbu. Ipak, to nije sprečilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << internet zajednicu da tetku još pre donošenja presude proglase “zlom”.

Ipak, Konel i njen nećak pojavili su se zajedno u jednoj emisiji kako bi “razrešili famu”. Šon, koji danas ima 12 godina ispričao je kako je tužba bila formalnost, a ne porodični rat.

- Ja volim svoju tetku i ona voli mene. Nikad ništa ne bi uradila da povredi svoju porodicu ili mene - rekao je Šon.

Konelova je rekla da je nepravedno predstavljena u medijima i da je Šona samo “formalno” tužila kako bi pokrila medicinske troškove i dobila osiguranje.

- To je jednostavno formalnost koja se zahteva od osiguravajuće kuće. Odmah na početku sam rekla da ni sama ne razumem takva pravila i da ne želim da tužim Šona. Nisam pravni stručnjak, ali koliko sam shvatila, u Konektikatu nije moguće imenovati osiguravajuću kompaniju vlasnika kuće. Morao je to da bude pojedinac i ovom slučaju pošto smo Šon i ja zajedno pali, rečeno mi je da to mora biti on. Nikad se zbog toga nisam osećala prijatno - rekla je tetka.

Njen advokatski tim izvestio je da je to bio jedini način da osiguravajuća kuća pokrije njene bolničke troškove.

Poroti u Bridžportu u Konektikatu trebalo je svega 25 minuta da odbace njenu tužbu u utorak, a slučaj je stigao i do menadžera ljudskih resursa kome je prijavljeno maltretiranje na društvenim mrežama gde je Konelova opisana kao “tetka iz pakla”.

Većina javnih kritika stigla je nakon njenog svedočenja.

- Živim na Menhetnu na trećemm spratu i penjanje uz stepenice je veoma naporno. A svi znamo kolika je gužva na Menhetnu. Nedavno sam bila na zabavi i bilo mi je teško da držim tanjir za predjelo - ispričala je ona pred sudom.

Kako je izvestio njen pravni tim, “slučaj je od početka postojao samo kako bi se platili medicinski troškovi”.

- Naša klijentkinja nikada nije tražila novac od svog nećaka ili njegove porodice. U pitanju je osiguravajuće društvo koje je zahtevalo podizanje tužbe kako bi isplatilo osiguranje. Pretrpela je ozbiljnu povredu. Imala je dve operacije i moguće da će morati i na treću. Pre suđenja, osiguravajuća kuća ponudila joj je samo jedan dolar. Ona je čak htela i da odustane od čitavog slučaja, ali na kraju nije imala izbora nego da tuži nećaka. Razočarani smo sudskim ishodom, ali poštujemo presudu. naša klijentkinja napadnuta je na društvenim mrežama i prošla je kroz dosta toga - rekli su njeni zastupnici.

“Njujork dejli” nazvao ju je “tetka antihrist” dok su ostali korisnici društvenih mreža kritikovali njeno svedočenje da joj je teško da se penje niz stepenice i drži tanjir na žurki.

Šestočlana porota donela je odluku za manje do pola sata da nećak nije kriv za lom njenog zgloba.

Dečakova majka umrla je prošle godine, a otac nije bio dostupan za komentare.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.