ISPLIVAO SNIMAK! Grobari poslali poruku SVOM VOĐI: Sa nama uvek NEVOLJA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 21:13

ISPLIVAO SNIMAK! Grobari poslali poruku SVOM VOĐI: "Sa nama uvek NEVOLJA" (VIDEO)

Veljko Belivuk poznatiji kao Velja Nevolja uhapšen je u policijskoj akciji sa još 18 pripadnika svoje kriminalne oganizacije osumnjičenih za izvršenje najtežijih krivičnih dela.

Njima je danas sudija Specijalnog suda u Beogradu odredio pritvor u trajanju od 30 dana zbog postojanja osnovne sumnje za neovlašćenu proizvodnju i trgovinu narkoticima kao i za nedozvoljeno držanje oružja.

Oni su se pred tužiocima branili ćutanjem, a negirali su i krivična dela koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << im se stavljaju na teret.

Nekolicina "Grobara" čiji je Belivuk inače vođa, na društvenim mrežama objavila je snimak porške sa upaljenim bakljama uz ispisanu parolu "sa nama uvek nevolja".

@filipstankovic00

♬ original sound - Filip Stankovic647

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TAJNA SKROVIŠTA VELJE NEVOLJE Belivuk imao luksuzne kuće i stanove po Beogradu i Pančevu, i skrivene štekove u kojima je SVIREPO MUČIO I SPALJIVAO LJUDE

Izvor: Blic, 07.Feb.2021, 08:56

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, imao je skrovišta, tajne lokacije, kuće i baze za mučenje i izvršenje drugih krivičnih dela na više mesta u Beogradu, ali i po Srbiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.