IRAN RAZREŠIO SLUČAJ UBISTVA NAUČNIKA: Konačno je otkriven identitet ljudi, koji su izvršioci atentata

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 18:05

IRAN RAZREŠIO SLUČAJ UBISTVA NAUČNIKA: Konačno je otkriven identitet ljudi, koji su izvršioci atentata

Iranci vode detaljnu istragu o ubistvu Mohsena Fahrizadea

Vlasti Irana saopštile su da su otkrile identitet osoba umešanih u atentat i ubistvo vodećeg eksperta nuklearne fizike u toj zemlji Mohsena Fakhrizadeha.

- Ministarstvo obaveštajnih poslova Irana otkrilo je identitete osoba povezanih sa prošlonedeljnim atentatom na Šehida Fakhrizadeha - kazao je portparol iranske vlade Ali Rabiei, prenosi FENA informaciju koju je objavila agencija Anadolija.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je za državnu iransku televiziju kazao da se vodi detaljna istraga o atentatu i da će Iran preduzeti korake shodno rezultatima te istrage.

Funeral procession for martyred nuclear scientist Mohsen Fakhrizadeh at Imam Reza (AS) holy shrine pic.twitter.com/RG1ELnwmkq

— Imam Reza Shrine (@ImamRezaEN) November 29, 2020

Iranski ministar obaveštajnih poslova Mahmud Alevi je pre tri dana izjavio da je Iran prikupio određene informacije o atentatu, ali nije otkrio detalje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.