I zadarski župan i gradonačelnik u samoizolaciji

Izvor: B92, 22.Jun.2020, 12:30

I zadarski župan i gradonačelnik u samoizolaciji

Zadar -- Zadarski župan Božidar Longin i gradonačelnik Dukić nalaze se u samoizolaciji jer su bii na teniskom turniru i imali bliske kontakte sa tenserima.

Deo igrača Adrija tura i uži tim koji prati igrače, njih 22, sinoć su u testirani na kovid 19, nakon saznanja da je bugarski teniser Grigor Dimitrov bio pozitivan.

Rezultati su pokazali da su trojica pozitivna na koronavirus, od kojih je jedan hrvatski teniser Borna Ćorić, saopšteno je ranije iz Adrija tura. Zavod za javno zdravstvo Zadarske županije od danas uvodi dodatnu telefonsku liniju i dodatne dežurne timove.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZADARSKI ŽUPAN I GRADONAČLENIK ZAVRŠILI U SAMOIZOLACIJI: Na Adria Touru imali kontakte sa teniserima

Izvor: Kurir, 22.Jun.2020

Zadarski župan i gradonačelnik, Božidar Longin i Branko Dukić, završili su u samoizolaciji zato što su bili na teniskom turniru i imali bliske kontakte sa tenserima, saopšteno je iz županijskog Štaba civilne zaštite, prenela je zagrebačka N1 tv.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.