I TODORIĆ SE POKVASIO: Pogledajte kako se najbogatiji hrvatski tajkun polio vodom iz čabrice za sir!

Izvor: Kurir, 28.Avg.2014, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I TODORIĆ SE POKVASIO: Pogledajte kako se najbogatiji hrvatski tajkun polio vodom iz čabrice za sir!

Hrvatski milioner osmislio je i način na koji će to da uradi pa mu pomoćnik, kao u slučaju drugih učesnika ALS izazova, nije bio potreban. Unuk mu je samo dodao kofu s ledom

ZAGREB - Vlasnik kompanije "Agrokor" i najbogatiji Hrvat Ivica Todorić prihvatio je ledeni izazov polivši se vodom u globalnoj akciji sakupljanja novca za borbu protiv opake bolesti ALS.

To je ovekovečeno i na snimku koji je njegova kompanija okačila na Jutjub, a na kojem se vidi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Todorić to uradio u skladu s tradicijom. Umesto iz plastičnih činija, balona, kofa i lavora, ledenu vodu na sebe sasuo je iz drvene čabrice za sir!

Doduše, hrvatski milioner osmislio je i način na koji će to da uradi pa mu pomoćnik, kao u slučaju drugih učesnika ALS izazova, nije bio potreban. Unuk mu je samo dodao kofu s ledom.

Vlasnika Agrokora izazvala je majka jednog od obolelih od ALS u Hrvatskoj, a on je posle polivanja ledenom vodom uplatio i novac za borbu protiv ove bolesti.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.