Humanitarna trka u Kaluđerici, sredstva se prikupljaju za lečenje dečaka

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Dec.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna trka u Kaluđerici, sredstva se prikupljaju za lečenje dečaka

Humanitarna trka na 2.500 metara biće održana u nedelju 1. decembra u beogradskom prigradskom naselju Kaluđerica, kako bi se prikupila novčana pomoć, neophodna za lečenje dečaka Sergeja Milićevića.

Novac je neophodan kako bi dečak otišao na operaciju tumora, a organzatori pozivaju sve ljude velikog srca da se odazovu akciji i pomognu da dečak ozdravi.

Skup je zakazan u nedelju za 11.30 sati, u dvorištu Osnovne škole "Aleksa Šantić", a cena učešća je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << 500 dinara.

Finansijska sredstva za lečenje dečaka mogu se uplatiti i na žiro-račun 265-0000005578942-46, u Raiffeisen banci, na ime Jasna Milićević, ili na dan trke u školskom dvorištu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.