Hrvatski ratni veterani na KiM: Sa ROSU pokazivali dvoglavog orla

Izvor: B92, 20.Jun.2019, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski ratni veterani na KiM: Sa ROSU pokazivali dvoglavog orla

Hrvatski motociklisti posetili su KiM, večerali sa Albancima i sa pripadnicima ROSU i napravili zajedničke fotografije na kojima su pokazivali dvoglavog orla.

Na sastanku s pripadnicima ROSU hrvatski motociklisti pokazivali su simbol velike Albanije, preneo je Blic.

Kako pojedini kosovski mediji prenose, hrvatske motocikliste, koji su prema njihovim navodima ratni veterani, dočekali su u utorak Albanci u Prizrenu, a potom su zajedno večerali u restoranu u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mileševa.

Nakon večere, motocikliste su iznenadili pripadnici ROSU, koji su im se pridružili i zahvalili što su posetili Kosovo.

Posle susreta i večere, motociklisti i pripadnici ROSU zajednički su se fotografisali pokazujući na grudima dvoglavog orla.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvati na KiM: Fotkanje s ROSU i "albanski orao"

Izvor: Mondo, 20.Jun.2019

Hrvatski bajkeri posetili su Kosovo, a tokom posete su večerali s Alabanicima, sastali se s pripadnicima specijalne policijske jedinice, a pokazivali su i "albanskog orla", simbol Velike Albanije...Foto: MONDO/Stefan Stojanović..Oni su napravili fotografije sa specijalcima na kojima su pokazivali dvoglavog...

Nastavak na Mondo...

PRST U OKO SRBIJI: Hrvatski bajkeri na KiM, slikanje sa ROSU i "dvoglavi orao"

Izvor: Večernje novosti, 20.Jun.2019

Nakon večere, motocikliste su iznenadili pripadnici ROSU, koji su im se pridružili i zahvalili što su posetili Kosovo Hrvatski bajkeri posetili su Kosovo, a tokom posete su večerali sa Alabanicima, sastali se s pripadnicima specijalne policijske jedinice ROSU i napravili zajedničke...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.