PRST U OKO SRBIJI: Hrvatski bajkeri na KiM, slikanje sa ROSU i dvoglavi orao

Tanjug

20. 06. 2019. u 18:12

Nakon večere, motocikliste su iznenadili pripadnici ROSU, koji su im se pridružili i zahvalili što su posetili Kosovo

ПРСТ У ОКО СРБИЈИ: Хрватски бајкери на КиМ, сликање са РОСУ и двоглави орао

Ilustracija / Foto I. Radulović

Hrvatski bajkeri posetili su Kosovo, a tokom posete su večerali sa Alabanicima, sastali se s pripadnicima specijalne policijske jedinice ROSU i napravili zajedničke fotografije na kojima su pokazivali dvoglavog orla, simbol Velike Albanije, preneo je danas Blic.


Kako pojedini kosovski mediji prenose, hrvatske motocikliste, koji su prema njihovim navodima ratni veterani, dočekali su prekjuče Albanaci u Prizrenu, a potom su zajedno vecerali u restoranu u blizini Mileševa.


Nakon večere, motocikliste su iznenadili pripadnici ROSU, koji su im se pridružili i zahvalili što su posetili Kosovo.



Posle susreta i večere, motociklisti i pripadnici ROSU zajednicki su se fotografisali pokazujuci na grudima dvogalovog orla.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (18)

Zoran Bgd

20.06.2019. 18:29

Hrvati bivši podanici Srpske Krune,nikada nećete zaboraviti da ste bili naše sluge,to me uveseljava kada god čujem za vas

Раде

20.06.2019. 18:37

Нека их, некa се друже, сличан се сличном радује. Знамо коико су верна и дугорочна њихова пријатељства, показали су то више пута. То је као и свако пријатељство из интереса - нестаје брзо као што је и настало. “Veseli i dobri ljudi traže prijateljstvo, a rđavi – jatake i ortake”. – (Ibn Zafar)

Nenad

20.06.2019. 18:56

Nikakvo iznenadjenje. Neprijatelji i jedni i drugi i tako ce uvek biti. Sve drugo je zavaravanje.

Marko

20.06.2019. 19:31

Poslala ih katolička crkva da nas provociraju, nikad oni neće prihvatiti da smo mi izabrali put Svetog Save. Ćeraćemo se mi sa njima još dugo dugo.