Uhapšeni jer su prevarili ženu da će joj osloboditi sina iz zatvora ako im da novac

Izvor: JužneVesti.com, 21.Okt.2021, 13:14

Uhapšeni jer su prevarili ženu da će joj osloboditi sina iz zatvora ako im da novac

Zbog toga što su od majke jednog zatvorenika tražili novac kako bi mu navodno pomogli da izađe iz zatvora, niška policija uhapsila je D. F. iz Subotice i D. K. iz Severne Makedonije i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni tužiocu.

Kako saopštavaju iz policije, 50-godišnji D. F. i 34-godišnji D. K. uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo prevara.

Oni se sumnjiče da su, početkom oktobra ove godine, došli ispred kuće sedamdesetosmogodišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << žene iz Niša i rekli da su prijatelji njenog sina koji izdržava zatvorsku kaznu i ponudili joj da mu, uz novčanu nadoknadu, pomognu da izađe iz zatvora - navode iz policije.

Iz policije sumnjaju da im je, nakon što su joj doneli lažno rešenje o ukidanju pritvora, 78- godišnja žena odmah dala deo dogovorenog novca.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠENI PREVARANTI IZ NIŠA Od majke silovatelja uzeli 10.000 evra da bi joj sina "izvukli" sa robije!

Izvor: Blic, 21.Okt.2021

Policija je uhapsila D. F. (50) iz Subotice i D. K. (44) iz Severne Makedonije, zbog sumnje da su početkom oktobra od majke osuđenika S. V. (49) iz Niške Banje, koji izdržava petogodišnju kaznu zatvora zbog silovanja komšinice, na prevaru uzeli 10.000 evra, dovodeći je u zabludu da će joj sina...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.