Izvor: Blic, 21.Okt.2021, 14:00

UHAPŠENI PREVARANTI IZ NIŠA Od majke silovatelja uzeli 10.000 evra da bi joj sina "izvukli" sa robije!

Policija je uhapsila D. F. (50) iz Subotice i D. K. (44) iz Severne Makedonije, zbog sumnje da su početkom oktobra od majke osuđenika S. V. (49) iz Niške Banje, koji izdržava petogodišnju kaznu zatvora zbog silovanja komšinice, na prevaru uzeli 10.000 evra, dovodeći je u zabludu da će joj sina izvući sa robije.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni zbog sumnje da su uzeli 10.000 evra od majke da bi joj sina "izvukli" sa robije

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Okt.2021

NIŠ - Policija je uhapsila D. F. (50) iz Subotice i D. K. (44) iz Sjeverne Makedonije, zbog sumnje da su početkom oktobra od majke osuđenika S. V. (49) iz Niške Banje, koji izdržava petogodišnju kaznu zatvora zbog silovanja komšinice, na prevaru uzeli 10.000 evra, dovodeći je u zabludu da ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.