Hrvatska: Turisti se nisu otrovali hranom, moguć uzrok ugljen-monoksid

Izvor: Danas, 14.Avg.2019, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska: Turisti se nisu otrovali hranom, moguć uzrok ugljen-monoksid

Uzrok smrti muškarca pronađenog na brodu kod Hvara i trovanja još pet osoba, prema prvim nalazima mogao bi biti ugljen-monoksid, rečeno je na konferenciji za novinare u KBC Split, prenosi HRT. Članak Hrvatska: Turisti se nisu otrovali hranom, moguć uzrok ugljen-monoksid se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poverenik Marinović: Nisam osoba koja trpi pritiske

Izvor: Danas, 14.Avg.2019

Iskreno se nadam i očekujem da ću moći da izbegnem mešanje politike u moj rad i u rad službe Poverenika i da, sa bilo koje strane, neće biti pritisaka sa ciljem da se utiče na moje obavljanje posla Poverenika. Članak Nisam osoba koja trpi pritiske se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.