Hoseini, 50 nijansi i Veliki rat najtraženiji u Noći knjige

Izvor: Blic, 15.Jun.2013, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoseini, "50 nijansi" i "Veliki rat" najtraženiji u Noći knjige

Veliki broj ljubitelja književnosti ostao je večeras budan uz knjige, odazvavši se osmoj manifestaciji Noć knjige i kupujući je one koje su se tom prilikom našle na popustima.

Ova, već tradicionalna manifestacija večeras je održana u organizaciji izdavačke kuće "Laguna" i knjižarskog lanca "Delfi" u Beogradu i još 20 gradova u Srbiji.

Ispred knjižara Delfi i "Laguninih" knjižara već su od 17 časova, od kada je i počela manifestacije, počeli da se formiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dugački redovi ljudi "naoružanih" spiskovima, entuzijazmom i strpljenjem da čekaju i po pola sata da bi kupili željene naslove.

Popusti na "Lagunina" izdanja za jednu knjigu bila su 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto. Tokom Noći knjige odobren je i popust do 20 procenata i na izdanja drugih izdavača, uključujući i državne - Zavoda za udžbenike i Službenog glasnika.

Sve koji su večeras posetili knjižaru u SKC-u obradovali su popusti za knjige na engleskom i francuskom, dok su popusti važili i u knjižari "Delfi" u Subotici za knjige na mađarskom jeziku.

U knjižari "Delfi" SKC grupe dece, starijih gospođa, gospode i omladine tiskali su se među policama za knjige ne bi li kupili ono što ih zanima ili ono što su im ukućani poručili da im kupe.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta se u Srbiji čita ovih dana...

Izvor: Mondo, 15.Jun.2013

U više gradova u Srbiji u petak uveče održana tradicionalna Noć knjige. Najtraženiji Hoseini, "50 nijansi" i "Veliki rat"...Veliki broj ljubitelja književnosti ostao je noćas budan uz knjige, odazvavši se osmoj manifestaciji Noć knjige i kupujući one koje su tom prilikom bile na popustima...Ova,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.