Hitno po lekice Kanje Vest zicka milijardu dolara od Marka Zakerberga a Kim crveni od blama

Izvor: medio.rs, 15.Feb.2016, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitno po lekice Kanje Vest zicka milijardu dolara od Marka Zakerberga a Kim crveni od blama

Reper je tokom vikenda objavio da duguje 53 miliona dolara, a sada se tim povodom obratio osnivaču Fejsbuka Marku Zakerbergu.

Kanje Vest je apelovao na Zakerberga da investira u njegove ideje i smatra da je vredan tog novca jer je "najveći umetnik svih vremena".

Reper je na Tviteru objavio: "Mark Zakerberg je investirao milijardu dolara u ideje Kanjea Vesta, pošto je shvatio da je on najveći živi umetnik >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i najveći umetnik u istoriji. "

Kanje je zamolio svoje pratioce da apeluju na Marka da mu pomogne. On je napisao: "Mark, znam da ti je rođendan, ali možeš li molim te da mi se javiš do sutra? Ti voliš hip-hop, voliš moju umetnost...Ja sam tvoj omiljeni umetnik, ali me gledaš kako jedva dišem, a i dalje puštaš moj album u svojoj kući...Svetu, molim te tvituj, postuj na Fejsbuk, Instagram, uradi šta god možeš da me Mark podrži".

- Znam da mogu svet da učinim boljim mestom. Uradio sam nemoguće. Uzeo sam tron repa...pobedio sam u modnoj igri - piše reper.

On je finansijsku pomoć zatražio i od koosnivača Gugla Larija Pejdža, insistirajući da će ulaganje u njega biti delotvornije od "otvaranaja škole u Africi".

Sramni apeli na Tviteru su sledili pošto je Kanje objavio da duguje 53 miliona dolara.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.