Hitna pomoć: Mnogo intervencija, ali bez teških incidenata na javnim mestima

Izvor: Beta, 13.Feb.2022, 09:38

Hitna pomoć: Mnogo intervencija, ali bez teških incidenata na javnim mestima

Beogradska Hitna pomoć obavila je tokom noći 120 intervencija, od toga 19 na javnim mestima, ali teških incidenata nije bilo, rečeno je u toj službi.Dve osobe lakše su povredjene u tri saobraćajne nesreće koje su se tokom noći dogodile na teritoriji Beograda, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.Sinoć u 22.45 mladić od 24 godine skočio je s Plavog mosta na kolovoz atuoputa i posle ukazane prve pomoći sa teškim povredama zbrinut je u Urgentnom centru.Na javnim mestima Hitna pomoć tokom noći uglavnom je intervenisala zbog tuča i problema s alkoholisanim osobama, dok su se ostale intervencije uglavnom odnosile na tegobe hroničnih plućnih, kardioloških i psihijatrijskih bolesnika.Prema rečima nadležnih u Hitnoj pomoći, broj intervencija zbog kovid pacijenata niži je nego prošle noći, i po pitanju interkliničkih transporta i kod prevoza pacijenata do Infektivne klinike.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MLADIĆ (24) SKOČIO SA PLAVOG MOSTA: Teška noć u Beogradu - hitno prevezen u Urgentni centar

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022

Sinoć u 22.45 mladić od 24 godine skočio je s Plavog mosta na kolovoz auto-puta i posle ukazane prve pomoći sa teškim povredama zbrinut je u Urgentnom centru...Beogradska Hitna pomoć obavila je tokom noći 120 intervencija, od toga 19 na javnim mestima, ali teških incidenata nije bilo, rečeno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.