MLADIĆ (24) SKOČIO SA PLAVOG MOSTA: Teška noć u Beogradu - hitno prevezen u Urgentni centar

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022, 10:09

MLADIĆ (24) SKOČIO SA PLAVOG MOSTA: Teška noć u Beogradu - hitno prevezen u Urgentni centar

Sinoć u 22.45 mladić od 24 godine skočio je s Plavog mosta na kolovoz auto-puta i posle ukazane prve pomoći sa teškim povredama zbrinut je u Urgentnom centru.

Beogradska Hitna pomoć obavila je tokom noći 120 intervencija, od toga 19 na javnim mestima, ali teških incidenata nije bilo, rečeno je u toj službi.

Dve osobe lakše su povređene u tri saobraćajne nesreće koje su se tokom noći dogodile na teritoriji Beograda, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoći.

Na javnim mestima Hitna pomoć tokom noći uglavnom je intervenisala zbog tuča i problema s alkoholisanim osobama, dok su se ostale intervencije uglavnom odnosile na tegobe hroničnih plućnih, kardioloških i psihijatrijskih bolesnika.

Prema rečima nadležnih u Hitnoj pomoći, broj intervencija zbog kovid pacijenata niži je nego prošle noći, i po pitanju interkliničkih transporta i kod prevoza pacijenata do Infektivne klinike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.