Hitna evakuacija deset sela kod Šapca, utvrđuju se bedemi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2014, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna evakuacija deset sela kod Šapca, utvrđuju se bedemi

Komandant kriznog Štaba u Šapcu general Ljubiša Diković naredio je hitnu evakuaciju stanovništva iz sela uz Savu u okolini Šapca, zbog velike opasnosti od pucanja nasipa. Reč je o selima Drenovac, Ševarice, Tabanović, Pričinović, Majur, Mišar, Orašac, Miokus, Dragojevac, Mrđenovac i Provo. Diković je pozvao građane u poslednju borbu za taj grad. Zamenik komandanta kriznog štaba Šapča Boban Bimbašević apelovao je da se najpre obavi evakuacija dece i žena, kako bi muškarci mogli da pomognu u evakuaciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dramatično u okolini Šapca, naređena hitna evakuacija, meštani još čekaju autobuse!

Izvor: Blic, 19.Maj.2014

Meštani 10 sela u okolini Šapca, čija je evakuacija naređena, još čekaju da odu iz svojih kuća. Nadležni su apelovali da se najpre obavi evakuacija dece i žena, kako bi muškarci mogli da pomognu u evakuaciji...Ekipa "Blica" prošla je kroz sela Majur, Tabanović i Drenovac, gde još nije počela...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.