Hipo banka napušta Balkan?

Izvor: RTS, 19.Dec.2011, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hipo" banka napušta Balkan?

Austrijska "Hipo" banka povlači se sa tržišta Balkana i prodaje svu imovinu, rekao predsednik Upravnog odbora banke Gotvald Kranebiter. Iz banke, međutim, tvrde da je reč o reprivatizaciji. Nema nikakvog govora o povlačenju sa tržišta Srbije, poručuje rukovodstvo te banke u Srbiji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hypo banka odlazi sa Balkana

Izvor: Economy.rs, 19.Dec.2011

Predsednik upravnog odbora austrijske banke Hypo Alpe-Adria-banka Gotvald Kranebiter izjavio je u intervjuu za austrijski nedeljnik Trend da će se ta banka povući iz zemalja bivše Jugoslavije.

Nastavak na Economy.rs...

Hipo banka napušta tržišta bivše Jugoslavije

Izvor: Šumadija Press, 19.Dec.2011

Predsednik upravnog odbora austrijske banke "Hipo Alpe Adrija" Gotvald Kranebiter izjavio je u intervjuu za austrijski..

Nastavak na Šumadija Press...

S media saznaje: Hipo banka se ne povlači iz Srbije

Izvor: S media, 19.Dec.2011

Štediše i sve one koji imaju račun u Hipo banci uznemirila je informacija da će ova grupacija sredinom 2012. početi sa prodajom svojih poslovnicama u zemljama bivše Jugoslavije. Ta informacija, koju je saopštio predsednik uprave banke Gotvald Kranebiter, nije tačna, tvrdi izvor S media portal...

Nastavak na S media...

HIPO BANKA NE IDE IZ SRBIJE

Izvor: Kurir, 20.Dec.2011, 08:27

Uprkos svim spekulacijama u vezi sa promenom vlasništva u Hipo Alpe-Adrija banci, klijenti su bezbedni. Pre nekoliko dana predsednik Upravnog odbora austrijske banke Hipo Alpe-Adrija Gotvald Kranebiter izjavio je u intervjuu za austrijski nedeljnik ....BEOGRAD - Klijenti, odahnite...Uprkos svim spekulacijama...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.