Hilari ulazi u trku u proslednjem trenutku? Nikad ne reci nikad

Izvor: B92, 13.Nov.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari ulazi u trku u proslednjem trenutku? "Nikad ne reci nikad"

Bivša demokratska predsednička kandidatkinja Hilari Klinton nije isključila mogućnost da se kandiduje za predsednicu SAD, piše Hina, prenosi Indeks.

Bivša američka državna sekretarka i kandidatkinja na prošlim predsedničkim izborima Hilari Klinton rekla je da je "pod velikim pritiskom" da izazove Donalda Trumpa na predsedničkim izborima sledeće godine, objavio je jutros >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << BBC.

"Nikad ne reci nikad", rekla je ona za BBC.

Klintonova je rekla da "sve vreme" razmišlja o tome kakva bi predsednica bila da je pobedila Trampa pre tri godine.

"Sve vreme razmišljam kakva bih predsednica bila i šta bih učinila drugačije i šta bi to značilo našoj zemlji i svetu", rekla je bivša njujorška senatorka.

"Ko god pobedi na sledećim izborima imaće veliki zadatak, moraće da ispravi sve što je uništeno", rekla je nekadašnja američka prva dama, danas 72-godišnjakinja.

Na ponovljeno pitanje da li će ući u trku u poslednjem trenutku, Klintonova je ponovila: "Kao što sam već rekla, nikad, nikad, ali nikad ne reci nikad."

"Pod velikim sam pritiskom od brojnih ljudi da razmislim o tome", zaključila je ona.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NIKAD NE RECI NIKAD" Hilari kaže da je pod ogromnim pritiskom da se PONOVO KANDIDUJE za Belu kuću

Izvor: Blic, 13.Nov.2019

Hilari Klinton rekla je da je "pod ogromnim pritiskom" da izazove američkog predsednika Donalda Trampa na predsedničkim izborima sledeće godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.