Hefnerova lista seksi žena

Izvor: Blic, 01.Sep.2012, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hefnerova lista seksi žena

U novom broju magazina “Plejboj”, legendarni Hju Hefner napravio je listu najseksepilnijih žena današnjice. Seksi žene birao je u saradnji sa svojim uredničkim timom.

Lepotice nisu rangirali, već su ih samo naveli. Zanimljivo je da na njegovoj listi nema Pamele Anderson koja se najviše puta obnažena pojavila u magazinu “Plejboj”, ali i mnogih drugih pomodnih lepotica.

Najseksepilnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << slavne žene, između ostalih, po Hefnerom mišljenju su:

Kamila Bel (glumica)

Obri O‘Dej (pevačica)

Kim Kardašijan (manekenka, rialiti zvezda)

Bar Rafaeli (manekenka)

Skarlet Johanson (glumica)

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hefnerova lista seksi žena

Izvor: medio.rs, 01.Sep.2012

U novom broju magazina Plejboj, legendarni Hju Hefner napravio je listu najseksepilnijih žena današnjice. Seksi žene birao je u saradnji sa svojim uredničkim timom.

Nastavak na medio.rs...

Pogledajte: Hju Hefner bira najseksipilnije žene! (Foto)

Izvor: Svet plus, 01.Sep.2012

U najnovijem broju magazina "Plejboj ", poznati "tata " lepih žena Hju Hefner napravio je listu najseksepilnijih lepotica današnjice.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.