Izvor: Kurir, 01.Sep.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj za razgovor Beograda i Prištine bez UNMIK-a

PRIŠTINA, 1. septembra (Tanjug) - Predsednik opozicione Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj založio se danas za razgovore Prištine i Beograda o temama od zajedničkog interesa za dve strane, ali bez posrednika. "U tom slučaju glavni administrator UNMIK-a ne treba da ima nikakvu ulogu", rekao je Haradinaj u intervjuu Bi-Bi-Si-ju (BBC), sekcije na albanskom jeziku. "Kosovo je nezavisna zemlja koja može sama da identifikuje teme za razgovore sa Beogradom i da sama izabere posrednika u tim razgovorima, ukoliko to bude potrebno", rekao je Haradinaj.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Haradinaj za razgovor sa Beogradom

Izvor: B92, 01.Sep.2008

Priština -- Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj založio se za direktne razgovore Prištine i Beograda o zajedničkim temama..."U tom slučaju glavni administrator UNMIK-a ne treba da ima nikakvu ulogu", rekao je bivši komandant Oslobodilačke vojske Kosova u intervjuu Bi-Bi-Siju....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.