Haradinaj: Pozvao sam na nastavak dijaloga i međusobno priznanje u postojećim granicama

Izvor: Danas, 09.Mar.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Pozvao sam na nastavak dijaloga i međusobno priznanje u postojećim granicama

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj je izjavio danas da su sa američkim podsekretarom za politička pitanja Dejvidom Hejlom imali otvoren i iskren razgovor o spremnosti Kosova za nastavak dijaloga sa Srbijom koji će za rezultat imati međusobno priznanje u postojećim granicama. Članak Haradinaj: Pozvao sam na nastavak dijaloga i međusobno priznanje u postojećim granicama se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači: Sa Hejlom smo razgovarali o aktuelnoj situaciji na Kosovu i dijalogu Kosovo Srbija

Izvor: Danas, 09.Mar.2019

Predsednik Kosova Hašim Tači je danas izjavio da su lideri Kosova sa američkim podsekretarom za politička pitanja Dejvidom Hejlom razgovarali o sadašnjoj situaciji na Kosovu, evroatlanskoj budućnosti zemlje, aktuelnoj situaciji na Balkanu i o odnosima izmedju dve zemlje. Članak Tači: Sa Hejlom...

Nastavak na Danas...

Da li i pod kojim uslovima legalizovati marihuanu u Srbiji?

Izvor: Danas, 10.Mar.2019, 09:23

Oko pitanja legalizacije marihuane u medicinske svrhe u Skupštini Srbije postoji relativna saglasnost - sve što doprinosi zdravlju i očuvanju života dopustivo je. Članak Da li i pod kojim uslovima legalizovati marihuanu u Srbiji? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.