Haos na granici: Potpuni kolaps, kilometarske kolone

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 20:35

Haos na granici: Potpuni kolaps, kilometarske kolone

Tokom večernjih sati na graničnom prelazu Gostun između Srbije i Crne Gore došlo je do kolapsa i formiranja kilometarskih kolona vozila na ulazu u Srbiju.

"Na auto-putu od Podgorice do Kolašina došlo je do saobraćajnog udesa, tako da smo išli preko Platija i kanjona Morače, što je dodatno usporilo vožnju, a sada i ovaj kolaps na granici. Čekamo duže od pola sata, a tek smo na sredini kolone koja se proteže u dužini od nekoliko kilometara", rekao je Ivan Smiljanić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Čačka koji putuje iz Budve.

Na graničnom prelazu Jabuka preko Pljevalja nema većih saobraćajnih gužvi. Na magistralnom putu od Zlatibora ka Čačku tokom čitavog dana zabeležen je pojačan intenzitet saobraćaja

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.