Haos na granicama s teretnjacima, putnička vozila prolaze

Izvor: B92, 17.Jul.2019, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos na granicama s teretnjacima, putnička vozila prolaze

Beograd -- Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja, dok su zadržavanja teretnim terminalima na izlazu iz zemlje višesatna, saopšteno iz AMSS.

Teretnjaci tako najviše čekaju na Batrovcima - šest sati.

Prema poslednjim informacijma Uprave granične Policije, zadržavanje na Horgošu je pet sati, na Kelebiji i Šidu tri, na prelazu Bačka Palanka sat, Gostun pola sata.

Na GP Mali Zvornik, na izlazu, od 04,00 časova, zbog popunjenosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << terminala na susednom GP, popunjenosti međuprostora i sporosti rada susednih carinskih organa

saobraćaj za TMV sa robom se odvija otežano, navodi se u saopštenju AMSS.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Madjarske i Hrvatske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Vreme zadržavanja na graničnim prelazima je relativno i često promenljivo.

Dobra prohodnost puteva, lepo vreme, suvi kolovozi i umeren intezitet saobraćaja koji je uobičajen za sredinu radne nedelje doprinose nesmetanom odvijanju saobraćaja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.