Han u ponedeljak u Beogradu, a potom u Prištini

Izvor: RTS, 02.Dec.2018, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Han u ponedeljak u Beogradu, a potom u Prištini

Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han dolazi u ponedeljak u kratku posetu Beogradu i sastaće se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, saznaje RTS. Han potom odlazi u Prištinu
Komesar Han i predsednik Vučić će, prema nezvaničnim informacijama, razgovarati o evropskim inegracijama i problemima u odnosima Beograda i Prištine posle uvođenja taksi od 100 odsto na robu iz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << centralne Srbije i Bosne i Hercegovine.

Vučić bi posle sastanka trebalo da se obrati javnosti. 
Tanjug navodi da će komesar Han u Beograd doći pre odlaska u najavljenu posetu Prištini.
Han ujutru stiže u Beograd i, kako je rečeno u Evropskoj komisiji, posle sastanka sa predsednikom Vučićem, nastaviće put za Prištinu.
Komesar će ponoviti stav EU i pozvati na povlačenje mera Prištine i naglasiti potrebu za fokusiranjem na dobrosusedske odnose i regionalnu saradnju, saopšteno je iz Evropske komisije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Han sutra prvo u Beogradu, potom u Prištini

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2018

Evropski komesar za pregovore o pristupanju Johanes Han sutra dolazi u Beograd gde će razgovarati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a zatim odlazi u Prištinu, potvrđeno je Tanjugu u Evropskoj komisiji...Han sutra ujutro stiže u Beograd, a kako je rečeno u EK, on će se u prepodnevnim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Odalović: Da se Han sretne i sa Srpskom listom

Izvor: Večernje novosti, 03.Dec.2018, 10:11

Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović izjavio je da bi bilo dobro da se evropski komesar EU za proširenje i susedsku politiku Johanes Han sastane danas sa predstavnicima Srpske liste Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović...

Nastavak na Večernje novosti...

Han upravo stigao kod Vučića, razgovor o merama Prištine

Izvor: Blic, 03.Dec.2018

Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han upravo je stigao u Predsedništvo Srbije gde će se sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.