Han: Dobar sastanak sa Tačijem

Izvor: N1 televizija, 23.Mar.2018, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Han: Dobar sastanak sa Tačijem

Evropski komesar za proširenje Johanes Han izjavio je da mu je kosovski predsednik Hašim Tači potvrdio da će Priština nastaviti borbu protiv organizovanog kriminala, što je ključno za ukidanje viza za građane Kosova.

Han je naveo da je u Briselu "imao dobar" sastanak s Tačijem, koji kasnije danas treba da razgovara s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

"Ratifikacija sporazuma >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << o demarkaciji granice (s Crnom Gorom) je ključno dostignuće. Predsednik je potvrdio nastavak napora Kosova u borbi protiv organizovanog kriminala. To je najbolji i najbrži put za viznu liberalizaciju za Kosovo i njegove građane", naveo je Han na Tviteru.

Good meeting w/@HashimThaciRKS. Ratification of the #borderdemarcation agreement is a crucial achievement. 1/2 pic.twitter.com/GAXJsLfBHC

The President confirmed the continued efforts of #Kosovo in the fight against organised crime. This is the best+fastest way to #visalib f. #Kosovo and its citizens. 2/2
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Han se sastao s Tačijem

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2018

Evropski komesar za proširenje Johanes Han izjavio je danas da mu je kosovski predsednik Hašim Tači potvrdio da će Priština nastaviti borbu protiv organizovanog kriminala što je ključno za ukidanje viza za građane Kosova...Han je naveo da je u Briselu "imao dobar" sastanak s Tačijem, koji kasnije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Han: Dobar sastanak sa Tačijem

Izvor: Danas, 23.Mar.2018

Eropski komesar sa susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanes Han napisao je, na svom tviter nalogu da je imao dobar sastanak sa predsednikom Kosova Hašimom Tačijem. Članak Han: Dobar sastanak sa Tačijem se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.