HVALIO SE KAKO JE KUPIO ČAMAC U KOM JE POGINUO: Porodica nastradalog Miloša (34) u Americi slomljena, oglasila se njegova tetka

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 20:31

HVALIO SE KAKO JE KUPIO ČAMAC U KOM JE POGINUO: Porodica nastradalog Miloša (34) u Americi slomljena, oglasila se njegova tetka

Miloš se pre par godina preselio u Ameriku. Zajedno sa bratom, živeo je u gradiću Brookfild, u državi Ilinois.

Tridesetčetvorogodišnji Leskovčanin Miloš Marjanović poginuo je tako što je čamac na kojem se nalazio sa društvom velikom brzinom udario u stenu veličine automobila, prenose američki mediji.

Podsetimo, nesreća se dogodila juče, a među preostalim putnicima broda nalazila su se još dvojica mladića iz Leskovca, po jedan iz Niša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Beograda, kao i devojka iz Vrnjačke Banje.

Članovi njegove porodice u Leskovcu su skrhani od bola i ne veruju da se tragedija desila.

- Prošle zime je bio kod nas na slavi. Hvalio se kako su kupili čamac. Dobro im je išlo - kaže Miloševa tetka.

- Jedna od žrtava prevezena je u kritičnom stanju zajedno sa Marjanovićem nakon pada - saopštio je Protivpožarni okrug Salin Vali, koji je prvi bio na licu mesta.

Kako prenosi američki KDSK kanal 5, čamac u kom je bio Marjanović se kretao uzvodno prema mraku i udario u kamen u plitkoj vodi veličine približno automobilu. Čamac je bio podeljen od pramca do krme i zamotan u olupini. Vojnici iz Odeljenja za patrolu vodenih puteva države Misuri uklonili su čamac iz vode u nedelju ujutro.

Američki mediji takođe prenose da ova reka i nije baš bezbedna za krstarenje.

- Moraš biti oprezan. Upoznao sam ovu reku, ali je ona puna opasnosti i iznenađenja. Ima kamenja, drveća. Upravo ovde sa ove strane ima drveća koje nikada ranije nisam video u vodi - kazao je za Kanal 5 nautičar Džon Huk.

Američki mediji podsećaju da se u junu prošle godine u ovoj reci udavio jedan petnaestogodišnji dečak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MILOŠ JE BIO VELIKOG SRCA, UVEK NASMEJAN: Porodica nastradalog mladića u SAD skuplja novac da bi ga sahranila u rodnom Leskovcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 19:50

Miloš se pre par godina preselio u Ameriku. Zajedno sa bratom, živeo je u gradiću Brukfild, u državi Ilinois...Prijatelji i porodica tragično nastradalog Miloša Marjanovića (34) prikupljaju novčanu pomoć da se njegovo telo prebaci u Leskovac, kako bi ga roditelji sahranili u rodnom gradu...Novac...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.