HVALA BOGU DOZIVELA SAM RODjENDAN Emotivna poruka tesko bolesne Isidore Bjelice ce vas naterati da se zamislite

Izvor: medio.rs, 11.Dec.2015, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HVALA BOGU DOZIVELA SAM RODjENDAN Emotivna poruka tesko bolesne Isidore Bjelice ce vas naterati da se zamislite

- Kad neko prođe toliko agonija kao ja, shvati koliko se energije baca uzaludno na mržnju i osudu. Ljubav se uči kroz patnju - kaže Isidora

Književnica Isidora Bjelica koja je juče proslavila 48. rođendan, priznaje da je presrećna što je i dalje živa iako se već dugo bori sa rakom, zbog kojeg je, kako kaže, četiri puta bila na ivici smrti.

– Prijateljica me je bukvalno kidnapovala i spremila mi iznenađenje. Želim svim ljudima u Srbiji zdravlje i radost >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i da shvate da sve što vidimo u drugima dobro ili loše jeste ono što je u nama. Nadam se da će Srbija ostati mesto gde ćemo manje osuđivati jedne druge, već da ćemo davati ljubav i razumevanje. Kad neko prođe toliko agonija kao ja, shvati koliko se energije baca uzaludno na mržnju i osudu. Ljubav se uči kroz patnju – priča Bjelica i napominje da je veliku pouku izvukla iz svih loših stvari koje su joj se dogodile.

Printskrin: Youtube/RTS Balkanskom ulicom – Zvanični kanal

– Učim se da više nijednu lošu reč i misao ne dam nikome i srećna sam na svoj rođendan što sam živa iako sam četiri puta bila na ivici smrti. Takođe, na rođendan želim da zahvalim svim poznatim i nepoznatim osobama i vašoj redakciji što mi pomažu u mojoj borbi i što me drže svojom ljubavlju. Srećna sam što sam živa – zaključila je Isidora.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.