HTEO DA POBEGNE IZ ZEMLJE Ovo je sudija Viseg suda koji je uhapsen zbog sumnje da je primao mito

Izvor: medio.rs, 17.Jun.2015, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTEO DA POBEGNE IZ ZEMLJE Ovo je sudija Viseg suda koji je uhapsen zbog sumnje da je primao mito

Hapšenja su izvršili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala - SBPOK, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, u sklopu akcije na suzbijanju korupcije

Sudija Višeg suda Branislav Blažić uhapšen je zbog sumnje da je primio mito.

U akciji policije uhapšeni su i otac i sin Zoran Matić (63) i Đorđe Matić (34) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina uticajem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<
Hapšenja su izvršili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala – SBPOK, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, u sklopu akcije na suzbijanju korupcije.

Uhapšen sudija Višeg suda u Beogradu!

Policija je Matiće uhapsila prilikom njihovog pokušaja napuštanja teritorije Republike Srbije na graničnom prelazuHorgoš u ranim jutarnjim satima.

Matić je, inače, vlasnik hotela “Taš” i “Side One” kao i vile “Mistique” u Beogradu.

Foto-ilustracija: Profimedia

– Niko neće biti zaštićen ni značkom, ni sudijskom funkcijom, ni bilo kakvim drugim statusom u društvom ili imovinskim stanjem, ukoliko postoji sumnja da je prekršio zakon. Ovo je dokaz da se Ministarstvo unutrašnjih poslova i Vlada Republike Srbije potpuno predano bore protiv korupcije i kriminala u našem društvu – rekao je Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova Srbije.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.