HOROR U UŽICU: Manijak tražio od žene taksiste da ga odveze u mračnu ulicu, pa krenuo da je SILUJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2017, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U UŽICU: Manijak tražio od žene taksiste da ga odveze u mračnu ulicu, pa krenuo da je SILUJE!

Policija traga za manijakom koji je krenuo da siluje taksistkinju u Užicu

Za sada nepoznati muškarac je u toku noći između četvrtka i petka pokušao da siluje taksiskinju jednog užičkog taksi udruženja.

On je prema nezvaničnim saznanjima tražio vožnju od poslastičarnice "Una". Kada je seo automobil rekao je taksistkinji da ga vozi do višeg dela grada, drugog dela Vojvođanske ulice, koja je inače skoro neostveljena.

Tu je počeo da je napastvuje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali su srećom naišlau tri muškarca koji su čuli njeno zapomaganje i spasili je od nasilnika.

Napasnik je potom pobegao i policija traga za njim.

Očekuje se da bi napadač mogao da bude brzo uhapšen pošto su nasilnika snimile nadzorne kamere kod poslastičarnice gde je zaustavio taksi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.