HOROR U ŠKOLI! NA VELIKOM ODMORU UBIO NAJBOLJEG DRUGA! Taj dečak je psihopata!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 08:07

HOROR U ŠKOLI! NA VELIKOM ODMORU UBIO NAJBOLJEG DRUGA! "Taj dečak je psihopata!"

Jedan učenik ubio je svog najboljeg prijatelja.

Dečak (13) iz Argentine uhapšen je nakon što je priznao da je pretukao na smrt svog najboljeg prijatelja (14) tokom školskog odmora, preneli su lokalni mediji.

Do hapšenja je došlo nakon što je telo Hoakina Speranija (14) pronađeno u napuštenoj kući nekoliko dana nakon što su roditelji prijavili njegov nestanak pošto se nije vratio iz škole 29. juna.

Hoakin je poslednji put viđen kako izlazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz škole za vreme pauze za ručak zajedno sa svojim drugom u malom gradu Labujale u Argentini.

Snimak sa bezbednosne kamere prikazuje njih dvojicu kako hodaju jedan pored drugog smejući se, a onda ulaze u kuću u kojoj je kasnije pronađeno telo dečaka.

Ubrzo nakon toga, neimenovani osumnjičeni je izašao bez Hoakina, a zatim se vratio u školu do kraja dana gde je žrtvin bicikl ostao privezan, navode mediji.

- Taj dečak je psihopata. Bio je najbolji Hoakinov prijatelj. Išli su zajedno u školu, išli su jedan kod drugog na rođendane - rekla je za medije majka žrtve Mariela Flores.

Dok je policija provela dva dana tragajući za Hoakinom, njegov prijatelj je navodno lagao policiju o tome gde bi mogao da bude.

Tri dana kasnije njegovo telo je pronađeno u napuštenoj kući.

Vlasti su rekle da je Hoakin dobio najmanje 10 udaraca u glavu, koji su bili toliko nasilni da je verovatno odmah ubijen.

Njegov najbolji prijatelj je navodno priznao ubistvo ubrzo nakon što je telo nađeno. On ostaje u maloletničkom pritvoru, ali je premlad da bi mogao da bude krivično gonjen.

Motiv zločina nije poznat, dok je porodica žrtve očajna.

- Želim da znam zašto je to uradio, ali nemam odgovor - rekao je otac žrtve Martin Sperani.

Hoakin je sahranjen u ponedeljak, ali su ga istražitelji ekshumirali dan kasnije kako bi nastavili istragu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.