Izvor: Blic, 08.Jul.2023, 00:21

NEZAMISLIV HOROR U ARGENTINI Dečak (13) ubio najboljeg druga (14) sa 10 udaraca u glavu na školskom odmoru

Dečak (13) iz Argentine uhapšen je nakon što je priznao da je pretukao na smrt svog najboljeg prijatelja Hoakina Speranija (14) tokom školskog odmora prošlog četvrtka, preneli su lokalni mediji. Do hapšenja je došlo nakon što je telo četrnaestogodišnjaka pronađeno u napuštenoj kući nekoliko dana nakon što su roditelji prijavili njegov nestanak pošto se nije vratio iz škole 29. juna.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HOROR U ŠKOLI! NA VELIKOM ODMORU UBIO NAJBOLJEG DRUGA! "Taj dečak je psihopata!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023

Jedan učenik ubio je svog najboljeg prijatelja...Dečak (13) iz Argentine uhapšen je nakon što je priznao da je pretukao na smrt svog najboljeg prijatelja (14) tokom školskog odmora, preneli su lokalni mediji...Do hapšenja je došlo nakon što je telo Hoakina Speranija (14) pronađeno u napuštenoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.