HOROR U BEOGRADU! Muškarac brutalno pretukao suprugu i šestomesečnu bebu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 18:28

HOROR U BEOGRADU! Muškarac brutalno pretukao suprugu i šestomesečnu bebu

Policija je ubrzo uhapsila nasilnika.

Jutros je majka (26) dovela bebu staru šest meseci u Tiršovu u bolnicu.

Kako se saznaje, dete je imalo hematome na glavi. Majka je rekla da je bebu i nju tukao otac bebe, odnosno njen nevenčani suprug u stanu na Zvedari u noći između 1. i 2. juna.

Majka je poslata na pregled u Urgentni centar.

Kako se saznaje, posle zverskog iživljavanja, nesrećna žena je odvedena kod lekara gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su ustanovljene brojne povrede genitalija i drugih delova tela, dok je petomesečna beba, koja je udarana po glavi, zadobila više hematoma i modrica.

Nasilnik je momentalno uhapšen i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, u kom periodu će biti saslušan i izveden pred tužioca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTAC (25) PRETUKAO BEBU OD 6 MESECI I SUPRUGU! Užas u Beogradu

Izvor: Blic, 02.Jun.2023

Policija je uhapsila V.M. (25) iz Beograda zbog sumnje da je pretukao nevenčanu suprugu D.S. i njihovu šestomesečnu bebu.

Nastavak na Blic...

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE BRUTALNO PRETUKAO SUPRUGU I BEBU: Stravično nasilje u Beogradu - poznato u kakvom su stanju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023

Nasilnik je uhapšen ekspresnom reakcijom policije...Stravičan incident dogodio se rano jutros kada je majka (26) dovela bebu staru šest meseci u Tiršovu u bolnicu...Kako Kurir saznaje dete je imalo hematome na glavi. Majka je rekla da je bebu i nju tukao otac bebe, odnosno njen nevenčani suprug...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.