HOROR! Novorođena beba sa sve posteljicom i pupčanom vrpcom pronađena u KANTI za SMEĆE u plastičnoj kesi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 16:50

HOROR! Novorođena beba sa sve posteljicom i pupčanom vrpcom pronađena u KANTI za SMEĆE u plastičnoj kesi!

Komšija zatekao zastrašujući prizor

Novorođena beba pronađena je u subotu uveče u kanti za smeće u italijanskom gradu Viljanova Kanaveze, nedaleko od Torina, javila je agencija Ansa. Radi se o dečaku koji je pronađen u plastičnoj kesi, zajedno s posteljicom i pupčanom vrpcom.

Zdravlje dečaka, kojem su lekari dali ime Lorenco, uprkos niskim temperaturama je zasad dobro. Bebu je pronašao 49-godišnji muškarac koji živi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u blizini kada je nameravao da nešto baci u smeće. Zaustavio ga je dečji plač.

- Prvo sam mislio da je mačka. Tek nakon nekog vremena sam shvatio da je beba - rekao je. Nakon otkrića pozvao je policiju, a dete je odvezeno u bolnicu. Policija je otvorila istragu kako je novorođenče završilo u smeću.

(Srbija Danas/24sata.hr)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.