HOROR: Dvojica Bošnjaka palicama nasmrt pretukli Mladena Ambrožića

Izvor: Telegraf.rs, 12.Okt.2016, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR: Dvojica Bošnjaka palicama nasmrt pretukli Mladena Ambrožića

Sarajevska policija potvrdila je kako je u tom gradu ubijen Mladen Ambrožić (50) rođen u Rijeci koga su tri osobe nasmrt pretukle bejzbol palicama.

Nakon uviđaja policija je privela trojicu muškaraca koje će biti predati Tužitaštvu Sarajevskog kantona.

Privedeni su Sarajlije B.E. (19), B. A. (21) i H. A. (22). Iz MUP-a Sarajevskog kantona naveli su kako je policija u ponedeljak veče dobila informaciju da su tri osobe napale i pretukle muškarca u naselju Hrasno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Policijska patrola koja je upućena na lice mesta zatekla je samo oštećeni automobil golf V i tragove krvi, a tek naknadno je od dispečera hitne pomoći dobijena informacija da se u obližnjem stanu nalazi muškarac s povredama glave i leđa koji je preminuo oko ponoći.

Prema policijskoj evidenciji Ambrožić je imao prijavljeno prebivalište u Sarajevu, ali nema preciznih podataka čime se tamo bavio.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Sarajevski mediji objavili su kopiju evidencije MUP-a KS u kojoj stoji kako je osoba po imenu Mladen Ambrožić bila povremeno angažovana na poslovima održavanja u Policijskoj upravi Centar.

Takođe se navodi da je bio meta napada telohranitelja koji su bili angažovani na obezbeđenju fudbalske utakmice Železničara i Sarajeva, koja je odigrane u oktobru 2015. na Grbavici.

Ambrožić je zbog zbog tog napada podneo krivičnu prijavu protiv zaštitara zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja povreda.

(Telegraf.rs / Hina)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.