HITNO UPOZORENJE OD PIO FONDA ZA PENZIONERE: Pokušaj obmane korisnika penzionerskih kartica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 11:39

HITNO UPOZORENJE OD PIO FONDA ZA PENZIONERE: Pokušaj obmane korisnika penzionerskih kartica!

Povodom žalbi penzionera Fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) da su telefonski od nepoznatih ljudi bili upućivani gde bi trebalo da preuzmu Penzionerske kartice, iz Fonda PIO su saopštili da je reč o prevarama jer oni, kao jedini nadležni za podelu kartica, korisnike ne obaveštavaju na ovaj način!

- Fond PIO podseća penzionere koji su podneli prijavu za Penzionersku karticu da svoju karticu mogu lično da preuzmu u filijali ili drugoj organizacionoj jedinici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fonda ili jedinici lokalne samouprave, navedenoj u obaveštenju koje dobiju putem poruke na mobilnom telefonu ili u mejlu - objavljeno je na sajtu Fonda PIO, uz napomenu da kartice deli isključivo ovaj Fond.

Iz Fonda podsećaju da je radi brže i efikasnije podele kartica i kraćeg čekanja, produženo radno vreme njihovih filijala i da se kartice mogu preuzeti i u dodatnim terminima, radnim danima od 15 do 18 sati, kao i subotom od 7 do 12 sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.