HITNO SE OGLASILI AMERIKANCI ZBOG SITUACIJE U CG: Na kraju će pojedinci odgovarati za svoje postupke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2021, 10:12

HITNO SE OGLASILI AMERIKANCI ZBOG SITUACIJE U CG: Na kraju će pojedinci odgovarati za svoje postupke!

Pozvali na smirivanje tenzija.

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici saopštila je da Vlada te zemlje poziva sve strane u Crnoj Gori na hitno smirivanje situacije.

- Verske slobode i sloboda izražavanja, uključujući mirno okupljanje, moraju se poštovati. Iako je bilo mnogo upiranja prstom u to ko je odgovoran, na kraju će pojedinci odgovarati za svoje postupke - piše na Fejsbuk stranici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ambasade, pozivajući građane da ne ispoljavaju svoj bes prema policiji, dok ona, kako su naveli, pokušava da očuva javni red.

Pratite dešavanja u Crnoj Gori iz minuta u minut na našem blogu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"HITNO SMIRITI TRENUTNE TENZIJE" Ambasada SAD pozvala na smirivanje situacije u Crnoj Gori

Izvor: Blic, 05.Sep.2021

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Crnoj Gori saopštila je da Vlada te zemlje poziva sve strane u Crnoj Gori na hitno smirivanje situacije.

Nastavak na Blic...

SAD pozvale na hitno smirivanje tenzija u Crnoj Gori

Izvor: Beta, 05.Sep.2021

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Crnoj Gori saopštila je da Vlada te zemlje poziva sve strane u Crnoj Gori na hitno smirivanje situacije."Verske slobode i sloboda izražavanja, uključujući mirno okupljanje, moraju se poštovati. Iako je bilo mnogo upiranja prstom u to ko je odgovoran,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.