HELIKOPTEROM PREBAČEN U BOLNICU, REANIMIRALI GA DVA SATA: Ovako su izgledali poslednji Šabanovi trenuci (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HELIKOPTEROM PREBAČEN U BOLNICU, REANIMIRALI GA DVA SATA: Ovako su izgledali poslednji Šabanovi trenuci (VIDEO)

Pevač Šaban Šaulić u nedelju, 17. februara, preminuo je nakon saobraćajne nesreće u Nemačkoj, a postoje nove informacije koje se tiču poslednjih trenutaka muzičke zvezde.

- Helikopterom je dopremljen do bolnice. Porodica je pričala sa doktorkom koja ga je reanimirala, a imao je maksimalni tretman kada je medicinska pomoć u pitanju. To je jedna od najboljih bolnica u ovom delu Nemačke u koju je prebačen. Ta srčana aorta je bila smrtonosna i reanimacija je trajala dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i po sata. Nažalost nije preživeo - rekao je izvor.

Tužilaštvo u Nemačkoj naložilo je obdukciju tela Šabana Šaulića u četvrtak, o čemu je obavešteno naše Minstarstvo spoljnih poslova.

Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a tačan datum sahrane će biti naknadno objavljen.

ISPOVEST ŠAULIĆEVOG KUMA: Šaban je bio vezan pojasem! Ali udarac je bio prejak i UBILA GA JE STARA RANA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.