HARADINAJ HOĆE PUK NA SEVERU KIM! Premijer lažne države opet preti Srbima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HARADINAJ HOĆE PUK NA SEVERU KIM! Premijer lažne države opet preti Srbima!

Premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj najavio je da će jedan puk takozvane "vojske Kosova" biti raspoređen i na severu KiM!

On je dodao da će ta vojska biti formirana ovog meseca. Takođe je dao i neke detalje o tome kako će izgledati "kosovska vojska".

- Vojska Kosova će izgledati kao vojska. Biće kao i svaka druga vojska sveta. Naša vojska će imati tri puka; to jest, postojaće tri kopnena puka, odnosno pešadija. Jedan će biti smešten >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Gnjilanu, jedan na jugu i jedan razmešten prema severu. Sever je treći po redu. Naša armija će imati i komandni vod. Neki će biti aktivni, a neki rezerva - rekao je Haradinaj na TV Klan Kosova.

On je rekao da kosovskoj vojsci ništa neće nedostajati.

- Nećemo imati podmornice ili nešto slično, jer nemamo more. Međutim, druge stvari koje se vojske tiču neće nedostajati - rekao je Haradinaj.

Pratite nas na našem Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haradinaj otkrio detalje: Vojska će imati tri puka

Izvor: B92, 08.Nov.2018

Priština -- Premijer Kosova Ramuš Haradinaj objasnio da će "vojska Kosova izgledati kao vojska", da će imati tri puka i da će biti formirana za mesec dana..."Vojska Kosova će izgledati kao vojska. Biće kao i svaka druga vojska sveta. Naša vojska će imati tri puka; to jest, postojaće tri...

Nastavak na B92...

Haradinaj: Vojska Kosova ovog meseca, jedan puk prema severu

Izvor: RTS, 08.Nov.2018

Premijer privremenih institucija u Prištini Ramuš Haradinaj poručio je da će vojska Kosova biti formirana ovog meseca, a da će jedan puk biti razmešten prema severnom delu teritorije pokrajine. . Haradinaj je za TV Klan...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.