HAOS U VRBASU, GRAD IZGLEDA KAO GRANATIRAN! Stravično nevreme napravilo haos to je bilo nešto što nikada nisam video u životu (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 08:32

HAOS U VRBASU, GRAD IZGLEDA KAO GRANATIRAN! Stravično nevreme napravilo haos "to je bilo nešto što nikada nisam video u životu" (FOTO/VIDEO)

Prenosi se da nema nekih ozbiljnijih povreda kod stanovništva, kao i da je u Bačkom Dobrom Polju čitav zasad maline potpuno uništen

Jedan od gradova koji su najteže pogođeni jučerašnjim vremenom na severu zemlje je i Vrbas.

Iz tog grada društvenim mrežama širile su se apokaliptične scene tokom jakog grada.

- Nevreme je trajalo manje od deset minuta i to je bilo nešto što nikada nisam video u životu, bio sam u automobilu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a brojni su automobili u Vrbasu čije su šofer šajbne polupane, brojne fasade na kućama i zgradama su izbušene, kao da je grad granatiran doslovno, sve kuće koje imaju taj stiropor pa preko mrežicu, pa onda fasadeks, a njih nije malo imaju rupe - rekao je novinar Radovan Seratlić.

Vrbas.

📽️Ig pic.twitter.com/BBGlq9ivnF

— 💀Patogeni puding💀 (@PatogeniP) July 13, 2023

Seratlić je dodao da se juče u Vrbasu dogodilo nevreme koje još nije viđeno, a da stariji sugrađani tvrde da ovako nešto nisu videli za svog životnog veka.

Nikada nisam video crnu boju na meteo radaru.😱😱😱Sombor, Apatin, Vrbas je predveče zahvatilo veliko nevreme. Snimak je iz Vrbasa. pic.twitter.com/yADkl7voos

— Peđa Vučetić✈️ (@Pedjijatar) July 13, 2023

Prenosi i da nije čuo za neke ozbiljnije povrede kod stanovništva, čuo je da je u Bačkom Dobrom Polju čitav zasad maline potpuno uništen, budući da u tom selu svaka druga kuća gaji ovu voćnu kulturu.

serbia vrbas nothing strange👌 pic.twitter.com/6lhKtzLiXf

— nikola 3 (@ronin19217435) July 13, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.