Izvor: Blic, 13.Jul.2023, 18:59

JAKA OLUJA NAPRAVILA HAOS U SLOVENIJI, HLADAN TALAS STIŽE I U SRBIJU Grad nemilosrdno uništio sve, jak vetar nosio krovove: Dramatični prizori sa lica mesta (VIDEO/FOTO)

Oluja, praćena gradom, jakim vetrom i grmljavinom pogodila je danas Sloveniju, a potom se premestila i do Hrvatske. Nevreme je naišlo nakon vedrog i sunčanog prepodneva, a prema najavama meteorologa, pljuskovi i grmljavina stići će večeras i u pojedine delove Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OLUJA U TREBNJU NOSI SVE PRED SOBOM! Krovovi lete, objekti poplavljeni - grad pričinio ogromnu štetu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023

Nevreme praćeno gradom ruši sve pred sobom...Jaka oluja pogodila delove Slovenije, grad padao širom zemlje, pričinjavajući štetu i stvarajući probleme. Glavni udar oluje trenutno je iznad Ljubljane, ali se očekuje da će se prema večeri premestiti ka istoku zemlje, prema najavama meteorologa...Nevreme...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.