Grenel sa Tačijem - Mir, pravda i prosperitet za Kosovo FOTO

Izvor: B92, 09.Okt.2019, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grenel sa Tačijem - "Mir, pravda i prosperitet za Kosovo" FOTO

Američki ambasador u Prištini Filip Kosnet oglasio se na Tviteru povodom sastanka specijalnog američkog izaslanika Ričarda Grenela i Hašima Tačija.

"Specijalni izaslanik Grenel spreman je da sarađuje sa predsednikom Tačijem i ostalim liderima na Kosovu kako bi pomogao da se obezbede mir, pravda i prosperitet za Kosovo i ceo region", naveo je on na svom Tviter nalogu uz fotografiju sa sastanka Grenela i Tačija.

RTK 2 je prethodno javio da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tom sastanku nije prisustvovao specijalni izaslanik Stejt departmenta za zapadni Balkan Metju Palmer, čije je prisustvo najavio Kosnet.

Grenel će se sastati i sa svim liderima stranaka na Kosovu, a "Zeri" javlja da je u toku sastanak Grenela i lidera Samoopredeljenja Aljbina Kurtija.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Twiter,   Hašim Tači

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.